Kun Kvalitetsmaterialer​

like

​Mange års erfaring

knowledge

Ingen opgave for stor eller lille​

clipboard

Rådgivning fra start til slut​

handshake

Totalentrepriser i forbindelse med byggeri

​Når villaen, erhvervs- eller landbrugsbyggeriet skal udføres, kan det være en stor fordel at lade én fagmand stå for hele byggeriet, så du selv slipper for det besværlige arbejde med at koordinere de forskellige faggrupper.

Hos Blenstrup Tømrer- og Snedkerforretning er vi gerne tovholder på projektet og sørger for at tage de relevante faggrupper med ind, skaffe de nødvendige materialer samt at koordinere arbejdet fra start til slut. Vi tager os med andre ord gerne af hele din totalentreprise i blandt andet Hadsund, Støvring, Skørping og andre omkringliggende områder.

Vi har et tæt samarbejde med andre faggrupper

Vi har et tæt og loyalt samarbejde med alt fra murere til elektrikere og VVS-installatører, hvilket er med til at sikre det bedst mulige resultat.

Det betyder også, at du altid kan være sikker på en kvalitetsløsning, når du vælger os hos Blenstrup Tømrer- og Snedkerforretning til at varetage din totalentreprise. 

Hvad koster en totalentreprise?

Vores priser på total- og hovedentreprise afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført. Er der for eksempel tale om et helt nybyggeri, vil prisen være end anden, end hvis der blot skal opføres en tilbygning.

Ønsker du en konkret pris på din totalentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 89 02 93 eller e-mail kk@blenstrup-toemrer.dk til en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af vores anmeldelser på Facebook​​

Blenstrup Tømrer- og Snedkerforretning tilbyder alt inden for tømrerarbejde.

Kontakt os på telefon eller via vores formular og få et gratis og uforpligtende tilbud.

RING PÅ TELEFON

Bestil et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt