Murer i Støvring og omegn

Vores erfarne murer står klar til at hjælpe

Hos Blenstrup Tømrer- og Snedkerforretning tilbyder vi murerarbejde i Støvring og omegn.  Vores  murer stræber altid efter at finde den bedste løsning til netop dig. Vi har eksisteret siden 1952, så vi har rigtig mange års erfaring som murer. Vi kan hjælpe dig med alt indenfor murerarbejde.

​Vi skræddersyer vores løsninger til dine behov

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet.

Kontakt os i dag og få hjælp fra en erfaren murer

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste murerprojekt. Du kan ringe til os på tlf: 51 89 02 93 eller sende en mail til: kk@blenstrup-toemrer.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 51 89 02 93, eller send en mail til kk@blenstrup-toemrer.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os her