Tagrenovering

Tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde

​Trænger huset til at få udskiftet taget, eller skal der foretages en mindre tagrenovering? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi kører ud til kunder i blandt andet Hadsund, Skørping, Støvring og omegn.

Hos Blenstrup Tømrer- og Snedkerforretning har vi nemlig mange års erfaring inden for udskiftning og renovering af tag samt meget andet tagarbejde.

Fokus på tagarbejde i høj kvalitet

Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring – faktisk har vores firma eksisteret siden 1952, og vi har derudover et stort kendskab til de forskellige tagopgaver.

​Vi er medlem af Byg Garanti og sikrer tagarbejde i en høj kvalitet, uanset hvor stor eller lille en opgave der er tale om.

Hvad koster en tagrenovering?

Vores priser på renovering af tag afhænger af flere forskellige faktorer, herunder hvor omfattende en tagrenovering, der er tale om. Har du brug for en konkret pris på den pågældende renovering, eller for lægning af et helt nyt tag, er du derfor meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder også tilbygning til hus og udskiftning af vinduer

​Vi kører gerne forbi og kigger på taget, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Ring og hør nærmere på telefon 51 89 02 93. Du kan også skrive til vores e-mail kk@blenstrup-toemrer.dk, hvis du foretrækker det.

Skriv til os her