Tilbygning og ombygning

​Tilbygning, ombygning og renovering af hus

​Skal du have udført tilbygning, ombygning eller en gennemgående renovering af hus, står vi gerne for projektet. Hos Blenstrup Tømrer- og Snedkerforretning har vi erfaring med en bred vifte af opgaver, hvilket giver os ekspertisen til at håndtere simple såvel som mere komplicerede projekter.

​Vi er beliggende i Blenstrup, men kører også meget gerne ud til kunder i Skørping, Støvring, Hadsund og omegn.

​Vi har fokus på kvalitet, service og grundighed

Vi lægger vægt på kvalitet, god service og grundighed, uanset hvilken opgave der skal udføres. Alle vores medarbejdere har stor ekspertise inden for alt fra renovering af hus for privatpersoner til landbrugs- og erhvervsbyggeri, så du kan være sikker på et resultat i topklasse.

​Vi tilbyder også udskiftning af vinduer og tagrenovering.

Få tilbyder rådgivning fra start til slut

Mulighederne for at bygge om, renovere eller udnytte kvadratmeterne bedre er mange. Vi bistår gerne med professionel rådgivning fra start til slut i forbindelse med renovering af hus, ligesom vi naturligvis kan hjælpe med at bygge videre på dine ideer.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og om der eksempelvis også skal bygges ud eller bygges om i forbindelse med renoveringen.

​Kontakt os på telefon 51 89 02 93 eller e-mail kk@blenstrup-toemrer.dk, hvis du ønsker mere information eller en konkret pris på tilbygning, ombygning eller renovering af hus. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Skriv til os her